Zonnepanelen die je veel opleveren

In Wieks Zeewolde woon je in een duurzame en energiezuinige woning. Alle 21 nieuwbouwwoningen worden aan de zuidkant helemaal vol gelegd met zonnepanelen die een hoog rendement leveren. De energie die door de zonnepanelen wordt opgewekt zal door middel van een omvormer naar de meterkast gebracht worden en van daaruit worden gekoppeld aan het energienet. Al je apparatuur, verlichting en convectors in je woning krijgen stroom van het energienet. Op die manier voorzie je dus zelf in je eigen energie.

IEDEREEN WINT BIJ ZONNE-ENERGIE

Zonnepanelen leveren je dus niet alleen veel energie op, het scheelt ook nog eens in je portemonnee. Terwijl je ook nog een bijdrage levert aan het milieu. Een echte win-winsituatie.

NOG MEER DUURZAAMHEID

Je woning presteert energiezuiniger wanneer, behalve zonnepanelen, ook nog andere duurzaamheidsmaatregelen worden genomen. Zo worden alle buitenkozijnen, -deuren en –ramen van de woningen in Wieks Zeewolde voorzien van isolerend dubbel vensterglas (HR++) en de spouwmuren geïsoleerd met minerale wol.

STADSVERWARMING

Je huis wordt wordt verwarmd door middel vloerverwarming. Nooit meer koude voeten dus. De verwarmingsinstallatie in je woning wordt aangesloten op de stadsverwarming van Ennatuurlijk B.V., net als de overige woningen die zijn of worden gebouwd in de Molenbuurt.

WIL JIJ HIER WONEN?

Verkoop & informatie

Haanen & Ferneij Makelaardij
Havikskruid 15
3892 AA Zeewolde
Tel. 036-5234977
info@henfmakelaardij.nl
www.henfmakelaardij.nl

Ontwikkeling & realisatie

Bramer B.V.
Almeloseweg 36
7671 RD Vriezenveen
Tel. 0546 56 25 55
info@bramerbv.nl
bramerbv.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2