Alle voorzieningen om de hoek

Wieks ligt in de Molenbuurt, onderdeel van de wijk Waterkwartier. Natuurlijk woon je hier heerlijk ruim een landelijk, op fietsafstand van de stranden van het Veluwemeer, vrijwel aan het Wolderwijd en met volop water en natuur in de omgeving, maar je woont ook nog eens heel dicht bij alle voorzieningen.

ALLES LEKKER DICHTBIJ

De supermarkt is naast de deur; handig voor al je dagelijkse boodschappen en helemaal als je wat vergeten bent. Ook basisschool ICB Kaleidoscoop en OBS Panta Rhei zijn vlakbij, net als gymzaal en kindercentrum Polderwijk, sporthal De Horst, een basketbalveld en vele sportverenigingen waaronder clubs voor voetbal en hockey.

RUSTIG EN KLEINSCHALIG

Ruimte, rust, groen en volop speelgelegenheid; dit is een ideale woonomgeving voor opgroeiende kinderen of mensen die van rust, maar ook van gemoedelijkheid houden. Door de hele Molenbuurt slingert een zogenaamde ‘langzaam verkeerroute’, de straten zijn weids opgezet en er zijn veel groene perkjes; kinderen kunnen hier onbekommerd buiten spelen.

Verkoop & informatie

Haanen & Ferneij Makelaardij
Havikskruid 15
3892 AA Zeewolde
Tel. 036-5234977
info@henfmakelaardij.nl
www.henfmakelaardij.nl

Ontwikkeling & realisatie

Bramer B.V.
Almeloseweg 36
7671 RD Vriezenveen
Tel. 0546 56 25 55
info@bramerbv.nl
bramerbv.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2