21 NIEUWBOUWWONINGEN ZEEWOLDE
voor ieder wat wils

Wieks bestaat uit 13 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen hebben een moderne, strakke architectuur en een stoere uitstraling. Subtiele witte en blauwe accenten geven de woningen karakter. Alle woningen hebben een lekkere tuin en de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woningen hebben een aangebouwde stenen garage. Enkele woningen zijn nog maar beschikbaar.

WIL JIJ HIER WONEN?

Rijwoningen

De rijwoningen in Wieks-Zeewolde zijn verdeeld over 3 blokken. Aan de noordkant van het plan komt een blok van 5 rijwoningen, aan de zuidkant 2 blokken van 4 rijwoningen. In de blokken van 4 woningen heeft een woning een opvallende topgevel. 2 hoekwoningen hebben standaard een uitbouw aan de zijkant.

Twee-onder-een-kapwoningen

6 twee-onder-een-kapwoningen die er echt uitspringen. Fraai groot erkerraam aan de voorzijde, een royale woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Energiezuinig en bovenal comfortabel wonen!

Vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen in Wieks zijn erg ruim. Met een diepte van bijna 10 meter, een aangebouwde garage en 3 slaapkamers op de eerste verdieping bieden de vrijstaande woningen een prettige woonplek. Uiteraard is ook de vrijstaande woning toekomstbestendig en enorm energiezuinig.

Verkoop & informatie

Haanen & Ferneij Makelaardij
Havikskruid 15
3892 AA Zeewolde
Tel. 036-5234977
info@henfmakelaardij.nl
www.henfmakelaardij.nl

Ontwikkeling & realisatie

Bramer B.V.
Almeloseweg 36
7671 RD Vriezenveen
Tel. 0546 56 25 55
info@bramerbv.nl
bramerbv.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2